Dacă ieri am mers pe mâna slăbiciunilor din defensivele Osasunei și Valenciei, iar asta ne-a adus o cotă de 1,85 la meciul din La Liga, azi alegem o cale ceva mai sigură și vom miza pe ”over 2,5 goluri” la un meci din Cupa Ligii Angliei.

De la ora 22:00, Old Trafford va găzdui manșa tur din cadrul Cupei Ligii Angliei, între Manchester United și Hull. ”Diavolii” sunt într-o formă de zile mari, cu 8 victorii consecutive în toate competițiile, iar azi va urma cu siguranță a 9-a!  Având în vedere forța ofensivă a elevilor lui Mourinho, vom miza pe un meci cu goluri multe.

Cotă 1,50 pentru ”peste 2,5 goluri” în meciul Man. United - Hull

Statistica ne spune clar că azi vom avea un meci cu cel puțin 3 goluri. Până acum, au existat 4 meciuri directe între Manchester United și Hull pe Olda Trafford. În toate s-au marcat cel puțin 3 goluri. 

Mai mult, în 5 din ultimele 7 meciuri jucate acasă, United a reușit să marcheze cel puțin 3 goluri. Cum Hull are una dintre cele mai slabe apărări din Anglia, sunt șanse mari ca și azi să vedem mult goluri în poarta lui Jakupovic.