Dacă ziua de sâmbătă a fost una relativ liniștită din punct de vedere a surprizelor, cea de duminică a adus câteva bombe uriașe, care, mai mult ca sigur, au distrus majoritatea biletelor jucate ieri.

Cele 4 echipe care s-au jucat cu biletele noastre și, în final, ni le-au distrus, au fost Liverpool, Bilbao, Barcelona și PAOK.

Liverpool - Plymouth 0-0 (Cupa Angliei)

În ciuda faptului că a introdus pe teren și câteva rezerve, echipa lui Klopp chiar nu avea voie să se încurce împotriva unei echipe de Liga a 4-a din Anglia. Deși pe parcurs au intrat pe teren și ”greii” Firmino, Sturridge sau Lallana, cormoranii au dezamăgit și au distrus biletele celor care au mers la sigur.

Cota prinsă la acest meci: 9,25!

Bilbao - Alaves 0-0 (La Liga)

După ce au evoluat entuziasmant contra Barcelonei în Cupa Regelui, bascii nu s-au putut concentra cu Alaves și au ratat șansa de a urca în clasament.

Cota prinsă la acest meci: 3,85!

Villarreal - Barcelona 1-1 (La Liga)

După ”manita” Realului cu Granada, toată lumea se aștepta ca Barcelona să forțeze la maximum cu ”Submarinul Galben”. Din păcate pentru ei, catalanii au fost departe de victorie și numai geniul lui Messi le-a salvat un punct.

Cota prinsă la acest meci: 4,55!

PAOK - Giannina 0-1 (Grecia - Liga 1)

Una dintre puterile campionatului elen, PAOK, s-a împiedicat de o echipă modestă, într-un meci în care pleca cu o cotă de 1,22! Cu ex-stelistul Fernando Varela integralist, PAOK a pierdut și a pus capăt unei serii de 5 victorii consecutive.

Cota prinsă la acest meci: 13,50!