Dacă n-o vezi în echipamentul Științei București, n-ai fi spus că este handbalistă. Ne-am fi gândit la un fotomodel de succes, o actriță sau poate o prezentatoare tv. Deși s-ar regăsi fără probleme în toate aceste meserii, Andreea Trăilă are alte priorități: ”handbal, handbal și iar handbal”.

Oh, pe bune?, chiar nu-i fotomodel? Nu, dar ar fi putut fi. Andreea are 24 de primăveri și face handbal de performanță de 12 ani. Este studentă la Universitatea Națională de Educație Fizică și Sport și a reușit până acum să împace perfect sportul cu cartea, veșnica problemă a părinților.

Facultate, antrenamente, meciuri și somn. Rar am timp liber, iar atunci când acesta există îl petrec în compania prietenilor sau ma odihnesc”.

E conștientă că arată bine, dar apreciază mai mult complimentele dacă acestea au legătură cu handbalul. ”Pentru mine, e mai important să-mi spună cineva că am jucat bine și că e impresionat de ce am făcut în timpul unui meci decât să fiu lăudată pentru modul în care arăt”.

NU GĂTEȘTE, DAR SE UITĂ LA FOTBAL

Nu gătesc prea des, știu să fac destule feluri de mâncare, dar nu mă atrage atât de mult bucătăria”, ne spune Andreea, iar domnii ar putea fi supărați pentru moment. Nu va dura mult, căci tânara bucureșteancă vine cu o replică pe care toți bărbații o așteaptă de la o femeie.

Mă uit la fotbal, îmi place. Nu urmăresc campionatul de la noi, dar de fiecare dată când joacă Barcelona sunt în fața televizorului. Messi este preferatul meu”. Iartă-ne, Cristiano Ronaldo, încă un fan Messi :(

”SUNT SINGURĂ”

În final, Andreea ne surprinde încă o dată. ”Nu am iubit, sunt singură. Mă concentrez pe carieră, pe partea sportivă. Vreau ca lumea să-și aducă aminte de mine ca handbalistă, iar eu mai am multe de demonstrat pe teren”.