Întreaga Scoție încearcă, în aceste zile, să-l găsească pe puștiul care i-a scris o scrisoare tatălui său, decedat, pentru a-i cere, de Crăciun, un echipament al lui Real Madrid. ”Trăiesc din serviciile sociale pentru că mami e bolnavă, iar cu o ureche nu mai aud, de luni”. Depeșa era legată de un balon, pentru a ajunge sus, în Ceruri...

Pe 1 decembrie puștiul i-a scris o scrisoare tatălui său, decedat, pentru a-i spune cât îl iubește, cât de mult îi este dor de el și pentru a-l întreba dacă-i poate trimite dorințele sale pentru Moș Crăciun. A legat depeșa de un balon, pentru a ajunge sus, acolo, în Ceruri, dar acesta s-a desumflat, iar cineva a găsit rândurile, într-un parc. De atunci, întrega Scoție s-a mobilizat pentru a afla cine este micuțul.

”Salut, tati, ți-am scris pentru a-ți spune cât îmi este dor de tine și pentru a-ți povesti ce mai e nou. Cred că știi că cei de la Serviciile Sociale au grijă de mine, pentru că mami este bolnavă. Eu nu mai aud, de luni, cu o ureche. Mâine trebuie să ne mutăm. Îmi va fi dor de tine și de școala asta...Știu că ești în ceruri, dar te afli în siguranță? Uite, înainte să plec de aici, ceea ce-mi doresc și lista pentru Moș Crăciun. Aș vrea ca tu, tati, să-mi lași câteva rânduri scrise sub pernă. Iar de Sărbători să primesc o pereche de ghete, noua minge din Premier League și un  echipament de-al lui Real Madrid. Pa, tati, te iubesc!”

Stewart McColl a fost cel care a găsit scrisoarea. Imediat a urcat-o pe rețelele de socializare pentru a-l găsi pe puști. ”Știu că este o poveste tristă, dar poate o transformăm într-una fericită!”, a spus.