FCSB a remizat ieri la Cluj, 0-0 cu CFR, și a ratat șansa desprinderii în vârfulul clasamentului Ligii 1. Rezultatul de egalitate l-a nemulțumit la culme pe patronul Gigi Becali, cel care a declarat azi că FCSB nu merită titlul dacă nu bate Viitorul în runda viitoare.

”Nu mai 4 jucători au jucat ieri. Pintilii și Boldrin au jucat ieri fotbal. Ei și fundașii centrali. În rest, nimeni nu a jucat nimic. Dacă nu îți dai toată puterea pe teren nu ești o echipă valoroasă. Dacă ne bate Viitorul, atunci nu merităm titlul. Nici nu mai vreau titlul. Să îl ia ei că sunt mai buni. Nu este bun egalul cu Viitorul. Dacă fac egal nu vreau titlul.” a spus Becali la televiziunea sportro

Dintre cei 7 jucători care l-au nemulțumit pe patronul FCSB, doi au fost pur și simplu ciuruiți. Este vorba de jucătorii aduși de la Astra, Alibec și William De Amorim. Becali a fost nemulțumit de evoluția celor doi, dar mai ales de atitudinea arătată.

Ieșirea lui Alibec din momentul schimbării a fost și ea criticată dur. Becali promite măsuri dure împotriva acestui tip de comportament.

”Alibec este rezultatul managementului meu prost. A crezut că e un mare mahăr după ce a luat banderola. O să iau măsuri după această ieșire. Voi avea o discuție cu el. Eu i-am spus: ”La Steaua nu ești angajat titular.” Va vedea el cum stau lucrurile la Steaua. Văd că e obraznic. El nu a jucat nimica. A dormit pe teren.

Pe De Amorim nu îl înțeleg. Venea mingea la el și nu voia să joace. Nu a făcut nimic ieri și nu înțeleg de ce.” a adăugat patronul FCSB