De trei ani de zile, Neymar, jucătorul celor de la FC Barcelona, nu dă doi lei pe medicii echipei catalane, preferând să se trateze cu cei de la FC Santos, prietenii săi. Ruptura a survenit în 2014, în finala Copei del Rey, contra lui Real Madrid, când ibericii i-0au spus că nu are nimic, deși el suferise o leziune gravă, riscând să piardă turneul final al Campionatului Mondial chiar din propria sufragerie...

Continuând tradiția, Neymar refuză să-și lase picioarele pe mâinile medicilor de la FC Barcelona, tratându-se cu ”frații” lui de la FC Santos, fosta echipă. În 2014, după meciul din finala Copei del Rey, pierdut cu 2-1, contra celor de la Real Madrid, felcerii trupei catalane i-au spus că nu are nimic la un control, deși brazilianul acuza dureri puternice. A fost la un pas de a pierde Campionatul Mondial chiar din Brazilia, apoi ruptura s-a produs. Definitv!

Neymar și-a chemat în Spania medicii de la FC Santos, fosta sa echipă și, de atunci, lucrează numai cu ei. Chiar și după jocul cu PSG, celebra ”remontada”, unde brazilianul a fost numărul 1, Ricardo Sosa și Rafael Martini s-au ocupat de el. Vedeta nu ascunde faptul că nu-i halește pe medicii trupei catalane și, dese ori, urcă pe siteurile de socializare imagini cu cei care-l ajută cu adevărat.