Loviturile Stelei pe piața transferurilor în 2017 continuă! După atacanți, a venit și rândul fundașilor să semneze cu echipa lui Gigi Becali. Unul dintre cei mai vechi și importanți jucători ai campioanei Astra, Junior Morais, a recunoscut faptul că a semnat cu Steaua, iar din vara viitoare va îmbrăca tricoul roș-albastru.

Brazilianul a intrat în ultimele 6 luni de contract, iar asta i-a permis să negocieze și, în final, să și semneze pentru vicecampioana României. Gigi Becali l-a dorit insistent pe Morais de câteva sezoane bune, însă nu a reușit niciodată transferul pe bani.

”Vă pot confirma că din vara sunt jucătorul Stelei. Am semnat și aștept să văd ce se întâmplă. Steaua este o echipă mare. A avut niște probleme, că nu a luat campionatul și nu s-a calificat în Liga Campionilor, dar este o echipă mare și caută jucători buni.

Nu am vorbit cu Șumudică. Nu cred că se va supara, și el a fost fotbalist și el știe ce se întâmplă”, a declarat Morais la dolcesport.

Odată cu transferul lui Morais, numărul ”astralilor” de la Steaua ajunge la 5: Enache, Boldrin, De Amorim și Alibec sunt deja sub comanda lui Reghecampf.

1,8 milioane de Euro este cota lui Morais pe Transfermarkt. Acesta a venit la Astra în 2011 de la Freamunde pentru 150,000 de Euro