În urmă cu 2 ani, un puști de 16 ani extrem de talentat din Norvegia, Martin Odegaard, semna contractul vieții cu Real Madrid. Pentru aproximativ 3 milioane de Euro, Odegaard era adus în Spania de la fosta adversară a Stelei din preliminariile Ligii Campionilor, Stromsgodset. În toată această perioadă, jucătorul nu a primit prea multe șanse la echipa mare a madrilenilor, iar azi a ales să plece în Olanda.

Norvegianul de 18 ani a fost prezentat oficial azi la echipa olandeză de primă ligă Heerenven. Trupa din Eredivisie a obținut împrumutul norvegianului pentru un sezon și jumătate.

”Transferul de azi reprezintă cea mai bună cale pentru dezvoltarea mea! Morten Thorsby este un bun prieten și mi-a spus numai lucruri bune despre club”, a spus Martin Odegaard la prezentarea în tricoul noii sale echipe.

În timpul scurt petrecut în tricoul echipei mari a lui Real Madrid, Martin Odegaard a intrat în istorie ca fiind cel mai tânăr jucător care a evoluat vreodată la clubul iberic. El a îmbrăcat tricoul campioanei Europei la vârsta de 16 ani și 157 de zile.