După ce problemele financiare ale echipei au dus la pierderea tuturor jucătorilor din lot, contractele lor fiind reziliate duminica trecută, Pandurii Târgu Jiu a rămas și fără antrenorul alături de care a început acest sezon.

După o întâlnire cu administratorul special al clubului gorjean, Marin Golea, tehnicianul a fost anunțat că nu mai este antrenorul celor de la Pandurii. Petre Grigoraş și staff-ul său au plecat de la Pandurii Târgu Jiu, însă suține în continuare că acțiunea clubului este una ilegală. Flavius Stoican, ultima dată la Zimbru Chișinău, va prelua banca tehnică a Pandurilor.

"Am vrut să văd care e reacția administratorului special Golea, dar e clar că n-am spus-o chiar atât de serios. Am spus că accept ce mi-a propus dânsul: 1.500 de euro brut. I-a căzut fața, vă dați seama. Se așteptau ca eu să fiu un tip care să cedez din start, să rup imediat contractul și să plec. Bineînțeles că suma a fost propusă ca să plec, dar eu am acceptat-o. Surpriză! Vă daţi seama că i s-a schimbat faţa. După care a început cu alte lucruri, că trebuie să încercăm cu altcineva.

Nu am primit niciun salariu de când am venit la Pandurii, în vară. Dânşii au încercat altă modalitate, o modalitate neloială, neprincipială. Aveam o relaţie bună, de asta am rămas extrem de surprins. Dar asta este viaţa, trebuie să acceptăm deciziile luate de unii. Ei mai întâi mi-au propus să ne despărţim amiabil, nu ne-am înţeles, după care a scos de sub mapă decizia de încetare a contractului cu data de 9.", a declarat Petre Grigoraş, la TV Digi Sport.

În vârstă de 52 de ani, Petre Grigoraș s-a aflat la a treia experiență pe banca Pandurilor, club pe care l-a mai antrenat în perioada 2010-2013 și în sezonul 2014.