După transferurile atacanților Denis Alibec și Harlem Gnohere, Steaua spera să se întărească și din punct de vedere defensiv. Cu mari carențe în linia atacanților centrali, acolo unde doar Gabi Tamaș a convins, Steaua spera să-l aducă în această iarnă pe fostul jucător al Vasluiului, Piotr Celeban.

Aflat în ultimele 6 luni de contract cu Slask Wroclaw, Celeban are șanse mari de a semna cu o echipă cu Betis Sevilla. Conform publicației NoticiasReal Betis, clubul iberic este dispus să achite cei 250,000 de dolari în schimbul jucătorului și să-i achite acestuia salariul cerut.

Fosta adversară a Stelei din Cupa Uefa are mari probleme în defensivă, dat fiind faptul că unul dintre oamenii de bază, Aïssa Mandi, a plecat la Cupa Africii.

Aceste două chestiuni financiare au împiedicat mutarea polonezului la Steaua. Gigi Becali nu era dispus să achite suma de transfer, dat fiind faptul că jucătorul este în ultimele 6 luni de contract. Mai mult, nici salariul cerut de jucător nu era unul în limita disponibilităților Stelei.

Cu Celeban ratat, Steaua va trebui să se bazeze în 2017 în linia centrală a defensivei pe Gabriel Tamaş, Alin Toşca şi Wilfried Moke.