Dat ca și ”sigur” la Steaua Roșie Belgrad în ultimele zile, Constantin Budescu are șanse tot mai mari de a jucat totuși la o ”Stea”, însă la cea din România. Conform ultimelor informații, sârbii au fost îngrijorați de situația contractuală a românului și și-au acoperit deja posturile cu 4 jucători ofensivi, astfel că transferul lui Budescu în capitala vecinilor noștri are șanse minime.

Un specialist în domeniu, impresarul Florin Iacob, a declarat pentru gsp.ro că mutarea ”decarului” în Serbia este destul de improbablă.

"Am vorbit și eu despre transferul lui Budescu cu oameni de fotbal din Serbia, chiar de la Steaua Roșie Belgrad. Eu personal nu cred că se va face transferul. Eu nu cred că Steaua Roșie va plăti acele sume pentru Budescu, nu că n-ar valora el atât.

E mult 200.000 la semnătură. Ar face față cu brio la Steaua Roșie, dar nu cred că  sârbii vor să dea atâția bani. Budescu s-ar impune fără probleme acolo, dar nu văd realizabil transferul", a declarat Iacob.

În aceste condiții, pentru Budescu mai rămân variantele Astra și Steaua. Cum oferta lui Gigi Becali este una incomparabil mai mare cu ceea ce poate oferi campioana României, sunt șanse ca jucătorul să redevină coleg cu Denis Alibec și să accepta oferta roș-albaștrilor.

20.000 de euro pe lună, 100.000 de euro la semnătură şi un contract pe 3 ani şi jumătate îi oferă Steaua lui Budescu