FCSB încă nu a făcut contestaţie la TAS pentru titlul acordat de LPF celor de la Viitorul, dar un judecător de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv a vorbit pentru prima dată despre situaţia ciudată pe care o are fotbalul din România în aceste momente.

”Este un caz cu foarte multe necunoscute. Primul pas este să vedem dacă Steaua va introduce sau nu cazul la TAS. Există șansa ca eu să fiu arbitru în acest caz. De obicei, la fiecare caz se alege și un avocat din țara respectivă, pentru că noi, de fapt, interpretăm un cuvânt. Discutăm de campionat sau de play-off.

Și atunci, cine ar putea mai bine să interpreteze acest cuvânt? Cineva din țară, care înțelege sensul și care poate interpreta regulamentul. Dar, nu vreau să mă antepronunț.

Sunt foarte multe necunoscute, cum spuneam. Să vedem dacă trebuie parcurse sau nu etapele interne, dacă se atacă la FRF sau dacă se merge direct la TAS. Atunci ar putea să vină Viitorul și să zică, ’stați domne că n-ați parcurs etapele interne’. Apoi, e vorba de interpretarea acestui cuvânt, deci sunt multe necunoscute”, a spus Cristian Jura, arbitru judecător la TAS, pentru Digi Sport.