Fotbalistul lui Athletic Bilbao, Yeray Alvarez, diagnosticat cu cancer testicular în 2016, se confruntă cu noi probleme medicale. Revenit pe teren în luna februarie, fundașul lui Bilbao a primit astăzi o veste cruntă.

În urma ultimelor teste medicale efectuate pe 12 Iunie, jucătorului lui Bilbao i s-a detectat o anomalie, astfel că, din păcate, acesta va avea nevoie de un tratament de chimioterapie, anunță site-ul bascilor.

Clubul Athletic Bilbao mai anunță că în următoarele trei luni, fotbalistul va fi indisponibil. În februarie 2017, Alvarez revenise pe teren în La Liga. Acesta a fost integralist în înfrângerea suferită de basci împotriva lui FC Barcelona pe Camp Nou cu 3-0.

Pe 27 decembrie 2016, Yeray Alvarez, în vârstă de 21 de ani, a fost supus unei operaţii de extirpare a unui testicul (orhiectomie). Cu câteva zile înaintea intervenţiei chirurgicale, Josu Urrutia, preşedintele clubului Athletic Bilbao, anunţa că Yeray, care acuza dureri de mai multe zile, suferă de cancer testicular.