Athletic și Villarreal se duelează, din nou, după întâlnirea din Cupa Spaniei, de această dată în campionat. Sigur, avantajul bascilor e că joacă pe propriul teren, dar ”Submarinul” nu vrea să ia apă, dorind să prindă Europa din toamnă.

ATHLETIC BILBAO

Pe hârtie, bascii au patru meciuri pierdute, dar trei înfrângeri sunt contra Barcelonei, cealaltă în fața Seville, în deplasare. Pe Villarreal a învins-o, tur-retur, în Copa del Rey, apoi s-a distrat cu Eibar, cu Aduriz în mare formă. Stoperul Etxeita revine, Susaeta ar putea începe titular în locul lui Sabin.

VILLARREAL

N-a pierdut în Primera în ultimele cinci jocuri, indiferent unde a evoluat. Se află pe locul 4 și e clar că obiectivul este o cupă europeană. A învins, greu, Granada, în ultima întâlnire. Jaume Costa și Denis Suarez au acuzat ceva probleme în această săptămână, dar, conform veștilor de ultimă oră, vor fi titulari. În atac, Soldado și Bakambu.

PRONOSTIC

E clar că Villarreal vrea revanșa după eliminarea din Cupă, dar fieful basc e greu de trecut. Cu Aduriz în formă bună, Bilbao pare a avea un mic avantaj, însă apărarea oaspeților are sub un gol primit per meci jucat...Merge un X, cota e frumoasă...

Suerte!