La prima vedere, pare un moment bun pentru ca o echipă din Primera Division să facă o vizită pe ”Vicente Calderon”: Atletico este fără victorie de patru meciuri (atât în Cupă, cât și în Liga BBVA, două egaluri și două înfrângeri). Însă, de fiecare dată trupa lui ”Cholo” Simeone a demonstrat că se poate reinventa, vezi chiar și prestația din meciul cu FC Barcelona, când a rezistat doar în opt oameni de câmp.

ATLETICO

Trei din cei patru fundași titulari sunt suspendați. Ultimele vești spun că Saul va juca în centrul apărării. Correa va fi perechea lui Griezman în atac, secondați de Carrasco. Fernando Torres e în continuare rezervă. 

EIBAR

Borja nu evoluează, Keko, da. Pentru el va fi o zi specială. Cui 16 ani și 307 zile a fost cel mai tânăr jucător din istoria lui Atletico Madrid care a debutat într-o competiție oficială.

PRONOSTIC

Actuala sa echipă nu stă rău, e pe locul 7, dar n-a prins victoria în ultimele două meciuri. Mai mult, a venit cu cinci goluri din deplasarea de la Bilbao, cu Athletic. Ar putea fi rost și de o surpriză, dar Atleti rămâne Atleti. Și, în caz de pas greșit, distanța față de Barcelona s-ar putea mări...Pare ”1” solist...