Celta are două egaluri în ultimele două partide și nu vrea să scape șansa de a-și ”cimenta” locul de cupă europeană. Granada e prima peste linia retrogradării, așa că ambele echipe au nevoie de cele trei puncte

CELTA VIGO

Gazdele nu au prea mulți accidentați. Fontas și Claudio Beauvue nu au fost convocați, în timp ce Daniel Wass și Hugo Mallo nu sun recuperați pe deplin. De la mijloc în sus se găsesc Nolito. Hernandez, Orellana și Aspas, adică cei care dau garanția golurilor. 

GRANADA 

Granada vine fără Dimitri Foulquier și Succes sunt accidentați, nu au făcut deplasarea. Ruben Perez și Ricardo Costa sunt suspendați, în vreme ce Miguel Lopez și Javi Marquez sunt incerți. Penaranda și El-Arabi formează atacul.

PRONOSTIC

Va fi un mec frumos. Celta e neînvinsă în ultimele cinci partide, Granada e pe o curbă ascendentă, dar gazdele n-au pierdut de șapte jocuri pe propriul teren. Da, în aer se simte miros și de egal, unii spun că oaspeții vor învinge, spre a mai face un pas spre salvarea de la retrogradare, dar Celta rămâne o echipă de top. Celta va câștiga și ar merge și un ”peste” 2,5 goluri. Suerte!