După ce Sevilla s-a distrat cu Celta în partida tur din Copa del Rey, 4-0, făcând, practic, un pas uriaș către finala cu FC Barcelona (7-0 cu Valencia), ”Balaidos” se gândește, în această seară, numai la revanșă. Gazonul e nou-nouț și va fi inaugurat la joc. Curios, deși au pierdut cinci din ultimele șase partide, galicienii rămân în cursa pentru Europa. Mai mult, cu o victorie, Celta trece peste andaluzi în clasament.

CELTA

Vine cu foame de revanșă, dar fără Nolito, accidentat, și Orellana, suspendat. În cazul acesta, port - drapelul e Iago Aspas. Guidetti va fi lângă el. Marcelo Diaz, tranferul din iarnă, a trecut cu bine peste accidentare și e gata de joc. Nu se știe dacă va fi titular sau va intra pe parcurs, ca ”revulsiv”, când va fi nevoie. 

SEVILLA

Băieții lui Emery merg ceas, numai că pe propriul teren. În deplasare, deși pare greu de crezut, nu ai mai câștigat din mai...2015. Oaspeții n-au probleme de lot, Llorente și Reyes sunt rezerve din motive tactice. Gameiro e vârful de lance, în spatele lui linia de trei cu Vitolo pe dreapta, Banega în centru și Krohn-Dehli (care revine la Vigo), pe stânga.

PRONOSTIC

Ambiția gazdelor dă piept cu siguranța oaspeților. Celta joacă acasă, vrea revanșa, dar Sevilla n-a pierdut de o lună și patru zile. X-ul e greu, dar de aceea pariurile sunt frumoase!

Suerte!