Nici o echipă, în istoria Cupei Spaniei, nu a reușit să ”întoarcă” un 0-4 până acum. Celta vrea, în această seară, minunea. ”Balaidos” va fi plin, Berizzo începe cu ”11”-le de gală deci, la luptă, flăcăi!

CELTA

Galicienii știu că e imposibil, dar, vorba lui Gicuță Hagi, realizabil. Au învins,cândva, la scor, Benfica, au învins, cândva, la scor, Juventus. Sigur, Sevilla e o nucă ceva mai tare, una de cocos, dar vor încerca. Orellana, Iago Aspas și Guidetti sunt titulari.

FC SEVILLA

Andaluzii sunt cu un picior și jumătate în finala din 21 mai, cu FC Barcelona. Emery știe asta, nu vrea să forțeze, Llorente și Tremoulinas nici măcar nu au făcut deplasarea. Mai sunt vreo trei semne de întrebare, tehnicianul Sevillei urmând a se decide, azi, dacă îi utilizeză, din primul minut, pe Rami, Kolo sau N'Zonzi.

PRONOSTIC

La ultimul antrenament, Berizzo le-a spus așa jucătorilor: ”Atacăm din primul minut, dăm gol, luăm mingea din poartă și începem să atacăm iar și iar!” Sună frumos, numai că de cealaltă parte e Sevilla. Riscăm un ”se marchează două golui” la 1.73 cotă?

Suerte!