Presa iberică anunță că în cazul unui eșec, zilele lui Costel Gâlcă pe banca lui Espanyol sunt numărate. Conducerea clubului, din contră. ”Nu i-am acordat niciun ultimatum antrenorului”, zice Ramon Robert, delegatul noului patron chinez, Chen Yansheng. Așa, ca un mic amănunt, înaintea meciului se va celebra Noul An Chinezesc. Ar fi bine ca Gâlcă să-l supere pe patron chiar în ziua unei astfel de sărbători? NU!

ESPANYOL

Vestea proastă este că Felipe Caicedo n-a fost recuperat și nu va juca. Fără el, capacitatea goleadoare a lui Espanyol scade la jumătate. Nu e nici Victor Sanchez, dar ” Costelinho” a salvat patru jucători din infirmerie. Ianuarie a fost nefast, cu două puncte din 15 posibile.

REAL SOCIEDAD

Eusebio are patru piese de bază accidentate sau suspendate, Agirretxe fiind cea mai importantă. Granero e recuperat, a făcut deplasarea.

PRONOSTIC

Cu Felipe Caicedo, aș fi mers pe un 1 clar, ceva de genul ”Dacă nu acum, atunci când, dacă nu noi, atunci cine?” Fără el, e mai greu. Mult mai greu! Ultimele cinci partide s-au terminat cu două victorii catalane și două egaluri. În sezonul trecut, Espanyol s-a impus cu 2-0. Mergeam și pe un ”X” solist, dar Espanyol trebuie să se trezească. Altfel, derbyul cu Nastic de Tarragona cam bate la ușă. Nu în Cupa Catalunyei. În Segunda...

1X are cotă frumoasă!

Suerte!