”Coțofenele” o au grea în această seară. Din poziția în care se află, văd că sub ele se mai găsește o singură trupă, Aston Villa, retrogradată de ceva vreme. Peste Newcastele sosește, în seara asta, o semifinalistă de Champions League.

NEWCASTLE

După gura de oxigen de weekend, Newcastle speră. Corect, acel 3-0 cu Swansea n-a fost obținut în compania vreunei echipe de top, ci în dauna unei colege de suferință, dar trei puncte rămân trei puncte. ”Rafa” Benitez a obținut primul succes, numai că în această seară dă piept cu o trupă de top. Fostul tehnician al Realului are la dispoziție toată echipa învingătoare cu Swansea, dar îi va fi greu. Foarte greu!

MANCHESTER CITY

În ultimele jocuri, City a jumulit ”coțofenele”, 5-0 și 6-1 pe ”Etihad”. Manchester a eliminat PSG din Liga Campionilor, are meci cu Real, știe că titlul e ”pa”, dar, în schimb, vrea a treia treaptă a clasamentului, pentru ca din toamnă să meargă direct în Champions League, așa că va trage tare, cu atât mai mult cu împarte a treia poziție din clasament cu Arsenal. Bacary Sagna, Gael Clichy, Samir Nasri și David Silva sunt out, dar Pellegrini are de unde alege!

PRONOSTIC

Probabil că mulți se întrebă dacă nu putem asista la o surpriză. Nu cred! Manchester vrea locul trei, sunt bani mulți în joc. Din ultimele 18 partide cu Newcastle, ”cetățenii” nu au pierdut niciuna în campionat!  Cota nu-i mare, 1.55, dar dacă mai pui ceva lână ea, iese frumos...