Da, cota-i mică (deși 1.90 n-arată rău deloc!!!), meciul e ca și jucat o să puneți dar dacă sunt bani pe jos noi ce facem, nu ne aplecăm să-i luăm? Zidane a adunat 100 de zile la Real, azi de dimineață s-a stins Pedro de Felipe, uriașul fundaș central al madrilenilor de acum 50 de ani, așa că toată suflarea de pe ”Bernabeu” e gândește doar la victorie.

REAL MADRID

A învins Barca, a clacat la Wolfsburg, a revenit, la timp, cu Eibar, cu o echipă cârpită. Știe că toată omenirea e cu ochii pe meciul de la Madrid. În plus, e vorba și de moral. Barcelona a călcat strâmb pe ”Anoeta”, mai sunt fix patru puncte distanță în Primera. Bați și te califici azi, speri și în La Liga. Nu, torni plumb în ghete și pierzi și lupta pentru campionat. Deci...

”Remontada” e cuvântul cheie. Media de goluri a băieților lui Zidane e de 4,1 / meci, așa că nu găsitul porții e problema. Francezul le-a vorbit cald la antrenamentul de luni, le-a cerut doar concentrare. Casemiro e în centru, ”BBC”-ul în atac. 

WOLFSBURG

Mulți o dau drept victimă sigură, alții zic că trupa nemților nici n-ar fi trebuit să mai facă deplasarea. Dar friții nu-s varză-n beci. Corect, s-au culcat pe o ureche după partida tur, au scos doar un egal în ultima etapă și, dacă privim statistica, doar Eintracht Frankfurt e mai slabă decât Wolfsburg în deplasare...Naldo e recuperat, dar oaspeții nu vor evolua cu un ”9” clasic, ci vor miza mai mult pe contraatac. 

PRONOSTIC

În ultimii cinci ani, Real Madrid a întors rezultatul de 22 de ori și a clacat de 16. Dacă pornesc tare și marchează în primul sfert de oră, germanii o au grea. Dacă nemții rezistă prima jumătate de oră, problemele se mută la madrileni. 1.20 la victorie e cotă prea mică, mergem pe 1.90 la calificare Real. E clar că gazdele vor lupta pe pământ, în aer, pe apă.

Suerte!