Real Sociedad n-ar trebui să aibă probleme, dacă ținem cont că Getafe a pierdut 11 din ultimele 13 meciuri. Pe de altă parte, dacă nu scot un rezultat bun, madrilenii sunt tot mai departe de Primera Division...

REAL SOCIEDAD

Bascii formează, dintotdeauna, o nucă tare și imprevizibilă. Au cinci meciuri și trei înfrîngeri în ultima lună, dar cele două victorii sunt ”acasă”, cu FC Barcelona, și în deplasare, la Sevilla. Cine poate ”lega” o astfel de performanță, apoi să piardă cu Eibar? Gazdele au multe absențe: Canales, Agirretxe și Carlos Martinez sunt accidentați, Rulli e suspendat. Oier s-a băgat la ședințele de pregătire, dar nu e recuperat total.

GETAFE

Drumul se îngustează pentru fosta echipă a lui Craioveanu ori Contra. Alvaro Pereira și Cala sunt accidentați, Damian Suarez și Pedro Leon, două piese grele, sunt supendați. Velazquez și Goitom nu sunt recuperați total. 

PRONOSTIC

Cu 41 de bobițe în traistă, Real e liniștită, va juca doar pentru suporteri. Getafe adună puncte (extrem de puține, ce-i drept), doar ”acasă”, pentru că în deplasare, din 16 partide jucate, a învins doar într-una, primind 44 de goluri!!! Specialiștii din Spania avansează și un posibil X (3.90 la Unibet, cotă frumușică, mizând pe numărul mare de accidentați), dar, parcă, totuși, Getafe n-are forță. Suerte!