Meciul din această seară e jucat doar pentru că trebuie să se joace. Valencia se gândește la partida cu Espanyol, Barcelona vrea doar să se odihnească, așa că a făcut deplasarea cu echipa a doua și cu un copilandru de la a treia!

VALENCIA

Ca și Costeluș Gâlcă, Gary Neville stă pe un firicel de păr. Dacă pierde cu Espanyol, în campionat, uită de prietenia cu patronul și pleacă pe al său drum. Așa că mintea nu-i este la jocul de Cupă. A convocat șapte jucători de la echipa a două, dintre ”greuceni” apar Andre Gomes, Santi Mina sau Piatti.

FC BARCELONA

Excursie de distracție. Rakitic și Mathieu sunt cam singurii care au contact permanent cu prima echipă și care au făcut deplasarea la Valencia, dar Munir, Sandro, Aleix Vidal, Adriano, Ter Stegen, Bartra ori Sandro nu sunt străini de duelurile din Primera. MSN-ul nu este, e lăsat la vatră, Luis Enrique a chemat chiar un copilandru de la a treia echipă, Carles Alena. 

PRONOSTIC

Valencia nu cred că are forță pentru o victorie, iar catalanii joacă pentru Luis Enrique: dacă termină neînvins, tehnicianul adună 29 de partide, cel mai bun parcurs al echipei de la fondare, în 1899...În plus, mare parte dintre așa-zișii jucători de rezervă pot evolua, fără probleme, ca titulari la orice echipă din Primera. Fiind un joc de vacanță, orice pronostic e valabil, dar ”2”-ul face cu ochiul...

Suerte!