După parcursul excelent al echipei din acest sezon de Premier League, cu un singur eșec în 12 partidei, fanii lui Arsenal au primit ieri o nouă veste excelentă. Unul dintre cei mai constanți jucători din lotul lui Arsene Wenger, ibericul Hector Bellerin, a spus NU ofertelor de la echipe precum Manchester City sau Barcelona și a semnat prelungirea contractului cu Arsenal până în 2022.

După semnarea noului angajament, Bellerin, 21 de ani, va primi un salariu uriaș, de peste 100,000 de lire pe săptămână, însă îl merită cu desăvârșire. Arsenal a postat azi o compilație cu cele mai tari faze ale lui Bellerin în tricoul lui Arsenal, faze din care reiese faptul că acesta își merită banii și, totodată, este cel mai rapid jucător din Anglia.

Într-un meci cu Swansea, disputat în sezonul trecut, Bellerin a realizat ceva ce nimeni nu poate înțelege. Acesta a recuperat o distanță enormă față de atacantul gazdelor, Gomis, l-a ajuns și l-a deposedat pe acesta. Englezii au scris după acest meci că ”Only God knows how”, adică numai Dumnezeu știe cum a reușit Bellerin să facă acest lucru.