Un meci de tenis de la turneul challenger de la Sarasota, din Florida, a fost întrerupt de mai multe ori din cauza unei partide nebune de sex, care avea loc într-un apartament din apropierea terenului de joc

Americanii Frances Tiafoe, locul 87 ATP, şi Mitchell Krueger, locul 182 ATP, jucau în primul tur la ATP Challenger Tour Sarasota din Florida (premii de 100.000 de dolari). În momentul în care se pregătea să servească în mijlocul setului secund, Tiafoe s-a oprit deoarece auzea nişte sunete... "ciudate".

Femeia se manifesta atât de puternic încât cei prezenţi pe terenul de tenis aveau impresia că se află în dormitor, fix lângă cei doi amorezi

După ce au încercat să-şi vadă de treaba lor în gemetele femeii, Tiafoe a strigat: "Omule, nu poţi să fii atât de bun, ce naiba".

Iniţial, comentatorul meciului Mike Cation a crezut că un spectator a uitat să închidă volumul telefonului în timp ce se uita la un filmuleţ.

Este tare ciudat. Nu ştiu cine a pus asta, dar telefonul cuiva merge... şi se uită la un film pentru adulţi", a spus Cation.

Deoarece gemetele continuau, Cation a realizat că nu este vorba de filmuleţ pe un telefon mobil: "Nu, nu este un telefon, se aude de la apartamentul de peste lac. Dumnezeule mare!".

După meci, Cation a scris pe Twitter: "Salutări cuplului din apartamentul cu ferestre deschise de vizavi! Se pare că v-aţi simţit bine".

"Tiafoe a câştigat meciul cu scorul de  6-3, 6-2, dar este clar că cei doi din apropiere au fost câştigătorii nopţii", a scris nydailynews.com.